Ridiche lunară, colorată Mix Kiepenkerl aprox. pentru 4 m

T12187
Ridiche Easter Egg MIX (Raphanus sativus) Amestec de semințe ridiche în 4 culori: roșu, violet, galben și alb. Nu are susceptibilitate la crăpături și formarea tulpinilor de semințe, o varietate sferică, non-picantă. Semănat: la sfârșitul lunii aprilie. (Sol comun) Germinarea: 6-10 zile la 8-20 ° C Spațiere si distanța liniilor : spațiere de 25... Specificație detaliată
17,16 RON (net: 13,51 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ridiche Easter Egg MIX (Raphanus sativus)


Amestec de semințe ridiche în 4 culori: roșu, violet, galben și alb. Nu are susceptibilitate la crăpături și formarea tulpinilor de semințe, o varietate sferică, non-picantă.


Semănat: la sfârșitul lunii aprilie. (Sol comun)


Germinarea: 6-10 zile la 8-20 ° C


Spațiere si distanța liniilor : spațiere de 25 cm


Culegere: Iul-Sfarsit-Sep.


Amestec de culori multicolore, compusă din 4 soiuri de ridichi sferice, crocante: "Saxa" (roșu), "Viola" (purpuriu), "Tondo Bianco" (alb), "Zlata" (galben). Excelente delicatese în salate sau consumate singur. Cultivarea sa este o piesă a copiilor, poate fi cultivată în balcoane, răsaduri, în aer liber sau în folie, din primăvară până în toamnă. Are nevoie de sol humic, mediu-greu, straturi adânci și un loc însorit. Merită protejat împotriva muștelor de varză, muștelor de rădăcină cu o folie sau acoperire cu plasă după semănat. Chiar și umiditatea solului este importantă pentru o bună calitate a culturii.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.