Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m
17,39 RON (net: 13,69 RON) | |
Ridiche bere Red Meat (Raphanus sativus)
Ridichi de bere sferice chinezești cu coajă de culoare verzui și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Consumate proaspăt are un gust de nucă.
Semănat: mijlocul ianuariei (folii-sere) sfârșitul martiei (în aer liber)
Germinarea: 6-14 zile 6-20 ° C
Spațiere si distanța liniilor : 15-20 x 20-30 cm
Culegere: Apr-Nov
Ridichi de bere sferice și chinezești cu o coajă de culoare verzuie și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Gustul său este ușor dulce, de nucă. Poate fi folosit pentru o varietate de materii prime, salate sau decorațiuni. Tuburile sunt disponibile în dimensiuni de 8 până la 12 cm, iar planta are înălțimea de 30 până la 40 de cm și diametrul de 20 până la 30 cm. Poate fi crescut devreme, de la mijlocul lunii ianuarie. Cultura sa este simplă și sigură, are o vedere cu adevărat unică pe farfurie. Are nevoie de un sol slab, nutritiv, nisipos, cu o bună permeabilitate la apă și o locație însorită. În sol uscat sau înnodat, tuberculii se pot alungi, cultivarea solului din lut îmbunătățește randamentul și calitatea. Ridichele de bere reprezintă o piesă de cultivare foarte bună pre-, intermediară sau secundară, deoarece acestea slăbesc solul profund și lasă puțin reziduuri în zonă. Majoritatea substanțelor nutritive sunt necesare în timpul fazei de creștere a tuberculului și se recomandă utilizarea furajului cu sulfat de amoniu.
Greutate: | 0.01 kg |
---|---|
Lăţime: | 140 mm |
Înălţime: | 80 mm |
Lungime: | 1 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Autentificare
Autentificare