Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m

T12188
Ridiche bere  Red Meat (Raphanus sativus) Ridichi de bere sferice chinezești cu coajă de culoare verzui și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Consumate proaspăt are un gust de nucă.  Semănat: mijlocul ianuariei (folii-sere) sfârșitul  martiei (în aer liber) Germinarea: 6-14 zile 6-20 ° C Spațiere si distanța liniilor : 15-20... Specificație detaliată
19,82 RON (net: 15,61 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ridiche bere  Red Meat (Raphanus sativus)


Ridichi de bere sferice chinezești cu coajă de culoare verzui și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Consumate proaspăt are un gust de nucă. 


Semănat: mijlocul ianuariei (folii-sere) sfârșitul  martiei (în aer liber)


Germinarea: 6-14 zile 6-20 ° C


Spațiere si distanța liniilor : 15-20 x 20-30 cm


Culegere: Apr-Nov


Ridichi de bere sferice și chinezești cu o coajă de culoare verzuie și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Gustul său este ușor dulce, de nucă. Poate fi folosit pentru o varietate de materii prime, salate sau decorațiuni. Tuburile sunt disponibile în dimensiuni de 8 până la 12 cm, iar planta are înălțimea de 30 până la 40 de cm și diametrul de 20 până la 30 cm. Poate fi crescut devreme, de la mijlocul lunii ianuarie. Cultura sa este simplă și sigură, are o vedere cu adevărat unică pe farfurie. Are nevoie de un sol slab, nutritiv, nisipos, cu o bună permeabilitate la apă și o locație însorită. În sol uscat sau înnodat, tuberculii se pot alungi, cultivarea solului din lut îmbunătățește randamentul și calitatea. Ridichele de bere reprezintă o piesă de cultivare foarte bună pre-, intermediară sau secundară, deoarece acestea slăbesc solul profund și lasă puțin reziduuri în zonă. Majoritatea substanțelor nutritive sunt necesare în timpul fazei de creștere a tuberculului și se recomandă utilizarea furajului cu sulfat de amoniu.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.