Geotextil fekete/barna DuPont™ Plantex® Gold 125 g/m2 2x100 m

T13905
A DuPont™ Plantex® Gold egy esztétikus, kétszínű, nem szőtt polipropilén gyomszabályozó textília, a hosszan tartó, rendkívül hatékony és vegyszermentes gyommentesítéshez, még az olyan szívós gyomok esetében is, mint a fű, zsurló, pásztortáska stb.... Specificație detaliată
1.820,48 RON (nettó: 1.433,45 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
A DuPont™ Plantex® Gold egy esztétikus, kétszínű, nem szőtt polipropilén gyomszabályozó textília, a hosszan tartó, rendkívül hatékony és vegyszermentes gyommentesítéshez, még az olyan szívós gyomok esetében is, mint a fű, zsurló, pásztortáska stb.

A barna és fekete színű Plantex® Gold textília átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat, a talaj és a növények gyökerei levegőhöz jutnak, míg a gyomok a föld alatt maradnak.

A Plantex® Gold ideális a lejtős területeken, ahol befedve és befedés nélkül egyaránt alkalmazható. A barna színű oldala még természetesebb hatást kölcsönöz.
A Plantex® Gold gyomszabályozó textília nagyon erős, könnyű és sokoldalú, fedetlenül alkalmazva akár 4 évig is használható.

A textília garantált élettartama, megfelelő fedés esetén akár a 25 évet is elérheti.

Használat:

Lejtők
Sövények
Tószélek

Előnyök:

Nincs szükség vegyszerekre
Kimagasló szabályozás még a legszívósabb gyomok ellen is
Átengedi a levegőt, a vizet és a tápanyagokat a talajba és a növények gyökérzetéhez
Nagyon erős
Könnyen telepíthető
Növeli a termés mennyiségét és minőségét
Természetes kinézetet kölcsönöz a tájnak
Greutate: 12.5 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Díszkert
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.