Lampă de grădină cu înjunghiere, solar Scoop 22x9,8x25 cm c

T11586
Doriți să evidențiați o plantă sau un obiect decorativ în grădina dvs.? În acest caz, acest felinar simplu și reglabil este soluția ideală! Lampă de grădină cu înjunghiere, solar cu un corp de iluminat reglabil pentru iluminare și mai concentrată. Odată cu sosirea serii, puteți chiar să iluminați o statuie de grădină, o plantă, un iaz de grădină... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Doriți să evidențiați o plantă sau un obiect decorativ în grădina dvs.? În acest caz, acest felinar simplu și reglabil este soluția ideală!


Lampă de grădină cu înjunghiere, solar cu un corp de iluminat reglabil pentru iluminare și mai concentrată. Odată cu sosirea serii, puteți chiar să iluminați o statuie de grădină, o plantă, un iaz de grădină sau un ceramică mare, care să evidențieze frumusețea grădinii dvs.


Material: oțel inoxidabil și plastic, cu 2 becuri LED alb, 2V 35mA cu dimensiune panou solar Ø 53,5 x 53,5 mm, baterie reîncărcabilă Ni-MH de 1,2 V - 200 mAh și buton pornit / oprit. Luminează timp de 6-8 ore după încărcarea completă.


Greutate: 0.3 kg
Lăţime: 105 mm
Înălţime: 220 mm
Lungime: 250 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.