Kalcidol 1 l

T11533
Fără clorură, îngrășăminte cu acțiune rapidă pentru sol și frunze. Azot (N) 8% Calciu (Ca) 9,4% Magneziu (MgO) 2% Potrivit pentru pierderea rapidă și eficientă a deficitului de calcar și dezvoltarea nivelurilor optime de calciu a frunzelor și a fructelor. Acest lucru are o importanță deosebită pentru plantele care se dezvoltă continuu. Abso... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Fără clorură, îngrășăminte cu acțiune rapidă pentru sol și frunze.



Azot (N) 8%



Calciu (Ca) 9,4%



Magneziu (MgO) 2%



Potrivit pentru pierderea rapidă și eficientă a deficitului de calcar și dezvoltarea nivelurilor optime de calciu a frunzelor și a fructelor. Acest lucru are o importanță deosebită pentru plantele care se dezvoltă continuu.



Absorbția de calciu, transportul și încorporarea în interiorul plantelor sunt foarte speciale, prin urmare, este dificil să se obțină cantități suficiente de fructe în timpul sezonului de creștere.  Este esențial furnizarea continuu de calciu prin frunziș.



Beneficiile utilizării:



Îmbunătățește activitatea rădăcinilor, deoarece poate adăuga rapid substanțe nutritive la plante, atunci când datorită temperaturii scăzute a solului absorbția de nutrienți a rădăcinilor plantelor este încă limitată. Conținutul său de calciu este benefic metabolismul carbohidrat și azot al plantelor și formarea unei structuri de perete celulare adecvate, și sporește rezistența plantelor la boli.



Conținutul său de magneziu sporește formarea de clorofile în plante,  ajută fotosinteza Deficitul relativ de magneziu care rezultă din utilizarea excesului de NPK (azot fosfor potasiu) poate fi eliminat. Îmbunătățește stocarea de mere, pere,



împiedică pătarea amară, bronzarea cărnii a fructelor.



În cireș pentru a evita crăparea la maturare, pentru



legume, în cazul cepei, se recomandă pentru creșterea stocării. Previne putrezirea de ardei, tomate, vinete cauzată de deficitul de calciu, rumenirea internă a  frunzelor de varză.



Sugestii de utilizare:



Culturile de câmp:



îngrășământ foliar: în concentrație de 0,5 0,1  V / V (100 litri de apă de 5-10 dl Kalcidol) utilizate în stadiul de creștere a frunzelor plantelor, și după înflorire.



Legume:



îngrășământ foliar: trebuie folosit de 3-5 ori în perioada de dezvoltare a fructelor, creșterea boabelor de fructe, în concentrație de 0,1 - 1,0 V / V % (100 de litri de apă de la 1 la 10 dl Kalcidol).



Fertirigare: utilizat în concentrație de 0,05 0.1 V / V % (100 litri de apă de 0,5 până la 1,0 dl Kalcidol).



Pentru eliminarea rapidă a deficitului de calciu și de magneziu, trebuie aplicat continuu ca îngrășăminte foliar, cu o concentratie de 0,5-1,0 V / V%. Repetat în fiecare 10-14   zile, până la încetarea deficitului. 



Struguri-fructe:



îngrășământ foliar: în concentrație de 0.5-1.0 V / V % (100 litri de apă Kalcidol 5-10 dl) după înflorire, și în timpul creșterii a fructelor de 4-5 ori.

Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.