Copacul violet (Jacaranda mimosifolia) 5 semințe

T10093
Familie: Bignoniceae Denumire populară: Copacul violet, Abanos verde, Jacaranda Este un arbore foios deosebit, originar din zonele cu climă mai uscată din Sud America, care crește repede. Frunzele elegante de culoare verde mediu devin galbene înainte de căderea frunzelor. La sfârșitul primăverii - la începutul verii, florile atârnate, de culoare... Specificație detaliată
32,09 RON (net: 25,27 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Familie: Bignoniceae
Denumire populară: Copacul violet, Abanos verde, Jacaranda
Este un arbore foios deosebit, originar din zonele cu climă mai uscată din Sud America, care crește repede. Frunzele elegante de culoare verde mediu devin galbene înainte de căderea frunzelor. La sfârșitul primăverii - la începutul verii, florile atârnate, de culoare albastru-violet, în formă de clopoțel se grupează în inflorescențe fără frunze. Fructul de culoare maro-roșcat are formă de disc.
Genul aparținând familiei Bignoniaceae constă în 50 de specii foioase și semperviscerente. Trăiesc în zonele tropicale și subtropicale, mai uscate, din America Centrală și America de Sud. Frunzele sunt simple sau penate. Florile sub formă de pâlnie sau de clopoțel care înfloresc primavara sau vara, se dezvoltă în inflorescențe monopodiale la capătul lăstarilor sau din ascela frunzei. Culoarea lor este albastru-violet, mai rar roz sau alb. Se pot menționa între florile populare.
Cultivare: sunt specii înrădăcinate superficial care au nevoie de substanțe nutritive. Trebuie să fie plantate în locuri însorite, în sol bogat în substanțe nutritive, bine drenat, astfel cresc repede. În faza inițială trebuie ținute în locuri ferite de vânt și de frig. Mai târziu sunt mai rezistente. Nu necesită să fie tăiate. În perioada de creștere trebuie irigate des, iarna mai rar. La sfârșitul iernii sau la începutul primăverii se pot înmulți prin semințe sau prin butași. Germinarea este ușoară, necesită 4-6 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.