Solinure GT 9 (11-35-11+2MgO+TE) 25 kg

T12016
Solinure GT 9 este un îngrășământ cu conținut ridicat de fosfor, care este perfect pentru sistemele de cultivare a serelor și foliilor. Solinure GT acoperă necesitatea de nutrienți al plantelor cu niveluri scăzute de uree. Conține un pachet de microelemente complet chelate. Chloride-free. Beneficiile produselor: Datorită conținutului ridicat de... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Solinure GT 9 este un îngrășământ cu conținut ridicat de fosfor, care este perfect pentru sistemele de cultivare a serelor și foliilor. Solinure GT acoperă necesitatea de nutrienți al plantelor cu niveluri scăzute de uree. Conține un pachet de microelemente complet chelate. Chloride-free.


Beneficiile produselor:


Datorită conținutului ridicat de fosfor, se recomandă ca îngrășăminte starter, stimulând formarea rădăcinilor


Perfect pentru sere și corturi de folii


Nu conține clorură, nivel scăzut de uree


Acesta conține un pachet complet de micronutrienți, care conține MgO


Foarte fiabil!


Solinure GT 9 este recomandat pentru înrădăcinare.



Recomandat pentru utilizare în doze de 4-6 g / m2 / săptămână, concentrația recomandată este de 0,8-1,2 g / l. Pentru sfaturi mai detaliate, contactați consultantul Everris.



Se poate aplica cu apă de irigare, fie cu un sistem de irigare prin picurare sau prin pulverizare. Poate fi folosit pentru a face o soluție de stoc și pentru a o dilua sau pentru a se alimenta direct prin amestecare.



Prepararea mediului de diluție finală: Se amestecă 0,8-1,2 kg Solinure în 1000 l de apă în rezervor și soluția este gata de utilizare.


Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.