DCM Antagon 25 kg

T09372
DCM ANTAGON este un produs pentru îmbunătăţirea solului cu conţinut ridicat de substanţe organice (50%). Concentratul materiilor prime de origine vegetală şi animală are un efect de lungă durată şi este destinat îmbunătăţirii vieţii şi structurii... Specificație detaliată
454,44 RON (nettó: 357,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

DCM ANTAGON este un produs pentru îmbunătăţirea solului cu conţinut ridicat de substanţe organice (50%). Concentratul materiilor prime de origine vegetală şi animală are un efect de lungă durată şi este destinat îmbunătăţirii vieţii şi structurii solului. Scara largă a materiilor organice asigură îmbunătăţirea structurii solului şi a formării unei vieţi bogate şi variate a solului care sunt condiţiile principale unui sol productiv. Îmbunătăţeşte capacitatea solului de a menţine substanţele nutritive, pierderea substanţelor nutritive va fi minimă. Proporţia de aer/apă va fi în echilibru perfect care ajută la formarea rapidă şi viguroasă a rădăcinilor. Exploatarea substanţelor nutritive va fi mai bună, astfel şi plantele se vor dezvolta mai bine, vor fi mai viguroase, mai sănătoase. După sterilizarea solului, este vitală utilizarea acestui produs pentru a restaurarea vieţii solului. Înainte de semănare sau de plantare se poate aplica direct. Produsul se pune pe piaţă sub formă de firimitură. Se poate distribui cu orice distribuitor de îngrăşăminte, sau, în cazul unei cantităţi mai mici, se poate distribui şi cu mână.

Greutate: 25 kg
Lăţime: 420 mm
Înălţime: 810 mm
Lungime: 170 mm
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert, Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.