Bentonit de gel 0,25 kg
  • Bentonit de gel 0,25 kg

Bentonit de gel 0,25 kg

Bentonită fibroasă de înaltă eficiență pentru uz enologic În timpul procesului de fabricație, Gelbenton pierde 2/3 din volumul său comparativ cu materia primă extrasă din cauza operațiunilor puternice de curățare. Acest lucru conferă un montmorillonit omogen,... Descriere detaliată
11,82 RON (tax excl.: 9,31 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Bentonită fibroasă de înaltă eficiență pentru uz enologic

În timpul procesului de fabricație, Gelbenton pierde 2/3 din volumul său comparativ cu materia primă extrasă din cauza operațiunilor puternice de curățare. Acest lucru conferă un montmorillonit omogen, de înaltă eficiență, care nu conține particule de nisip inactive și, prin urmare, are un efect de clarificare-adsorbare de 5 ori în comparație cu bentonitele normale. Acest lucru face posibilă reducerea cantității de bentonită folosită și, astfel, a impurității în vin. Aspectul unic al produsului - fibre lungi, subțiri, fragile de bentonită - asigură o manevrare ușoară, umflare perfectă fără noduri. La fel ca bentonitele granulare, salvează utilizatorul de inconvenientele prafului. Proprietățile Gelbenton apar la vinurile care necesită tratament special, de ex. vinurile de calitate și vinurile de bază spumante, care sunt greu de stabilizat. Datorită sedimentării reduse este încă important pentru clarificarea ulterioară a vinurilor finite.

Referință
T13152
Greutate
0.25 kg
Szőlő
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie