Madárriasztó készülék Pest-stop
  • Madárriasztó készülék Pest-stop

Aparat pentru respingerea păsărilor Pest-stop

Prin folosirea aparatului repelent pentru păsări PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD puteți păstra păsările în afara zonei pe care doriți să o protejați. SONIC BIRD alarmează cu adevăratele sunete ale păsărilor de pradă. Partea din față a unității are un detector de... Descriere detaliată
224,66 RON (tax excl.: 176,90 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Prin folosirea aparatului repelent pentru păsări PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD puteți păstra păsările în afara zonei pe care doriți să o protejați. SONIC BIRD alarmează cu adevăratele sunete ale păsărilor de pradă. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei rezistent la apă pe partea din spate a dispozitivului, puteți accesa întrerupătoarele funcționale și compartimentul bateriei. (capacul este fixat cu 4 șuruburi în partea din spate, bateriile nu sunt incluse în pachet) Dacă dispozitivul nu este acționat cu baterii, este posibil să funcționeze din adaptorul de curent alternativ cu conectorul din partea superioară a spatelui. Atenție! Când configurați unitatea, asigurați-vă că butonul de control al volumului este setat la minim pentru a evita sunetele puternice.

Acoperire în zonă: cu un volum maxim de ~ 300m2. (În modul C-D)

Moduri de operare:

A, Oprit

B, Mod de detectare a mișcării (PIR)

C, alarmă 5mp, 5 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)

D, alarmă 5mp, 10 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)

Sunete de alertă Playbird:

1, Falcon (prădător)

2, Pescăruș (alarmă)

3, Graur (alarmă)

Controlul volumului:

Îl putem roti în sens orar pentru volum mai tare,

în sens invers, putem coborâ volumul cu butonul rotativ  

operațiune:

Cu 4 bucăți de baterie „C” sau adaptor de curent alternativ (neincluse!)

Puteți porni dispozitivul folosind comutatorul de mod. În mod implicit, „A” este dezactivat. Dacă doriți să utilizați dispozitivul cu senzorul de mișcare, setați comutatorul de mod pe poziția "B". Unghiul de detecție a mișcării (PIR) de 60 ° este declanșat prin deplasarea punctelor fierbinți la 15 m de dispozitiv. Senzorul nu se activează la mișcarea ramurilor sau tufelor. În timpul alarmei, indicatorul LED albastru de pe panoul frontal se va aprinde. Să menținem dispozitivul în funcțiune un timp pentru a avea un impact asupra păsărilor invadatoare. Se recomandă schimbarea periodică a sunetelor de redare, astfel încât păsările să nu se obișnuiască cu tiparul de sunet. Bateriile descărcate sunt indicate printr-o clipă rapidă de 1 secundă a LED-ului albastru din fața dispozitivului. Utilizați accesoriile pentru a monta și poziționa dispozitivul pe peretele lateral sau pe sol. Dispozitivul poate fi acționat și de la un adaptor de curent alternativ care nu este inclus. Dispozitivul funcționează într-o gamă care este clar audibilă urechii umane.

Atenție!

Aparatul nu are efecte dăunătoare asupra copiilor, mamelor însărcinate, peștilor, reptilelor. Dispozitivul este marcat CE pentru a satisface cerințele pieței europene.

Nu sunt utilizate substanțe chimice! Fără chimicale!

Accesorii: suporturi de fixare pe perete sau pe podea

Producător
Pest-Stop
Referință
T12576
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie