cs-mâner aluminiu ergoline 130 cm drept

T04283
Mânerele de aluminiu Ergoline combisystem, Aluminiu 130 sunt universale şi sunt potrivite pentru toate uneltele combisystem. Prinderea în unghi împiedică alunecarea şi îmbunătăţeşte poziţia mâinii de sus care dirijează capătul mânerului. Mânerul cu o lungime de 130 cm se potriveşte bine şi plăcut în mână şi are un înveliş de plastic cu caneluri.... Specificație detaliată
109,25 RON (net: 86,02 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Mânerele de aluminiu Ergoline combisystem, Aluminiu 130 sunt universale şi sunt potrivite pentru toate uneltele combisystem. Prinderea în unghi împiedică alunecarea şi îmbunătăţeşte poziţia mâinii de sus care dirijează capătul mânerului. Mânerul cu o lungime de 130 cm se potriveşte bine şi plăcut în mână şi are un înveliş de plastic cu caneluri. Mânerul este din aluminiu şi, prin urmare, este uşor şi, totuşi, solid. Şurubul de fixare pentru prinderea uneltei combisystem este ataşat astfel încât acesta să nu se piardă. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.41 kg
Lungime: 1300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.