Topor de dulgher Fiskars X10

T04900
Topor general / camping: pentru toate tipurile de munci cu lemn, dulgherit, tăiat, sculptură în lemn –Pentru munci de tăiere. Pentru dulgheri, pentru sculptură, constructori de casă, proprietari de casă. Lungime 440 mm, greutate cap: 760 g Total 980 g Familia nouă de topori Fiskars: îmbunătățiri mari față de cele vechi topoare Fiskars: - geometr... Specificație detaliată
338,15 RON (net: 266,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Topor general / camping: pentru toate tipurile de munci cu lemn, dulgherit, tăiat, sculptură în lemn –Pentru munci de tăiere. Pentru dulgheri, pentru sculptură, constructori de casă, proprietari de casă. Lungime 440 mm, greutate cap: 760 g Total 980 g Familia nouă de topori Fiskars: îmbunătățiri mari față de cele vechi topoare Fiskars: - geometrie nouă de cap - numele și marcajele modelului pe mâner - controlul procesului de fabricație îmbunătățit - mâner moale – Toc nou Capul toporului Fiskars: din oțel de carbon special forjat la formă, ușor de ascutit - muchie de cutit de precizie curbat: muchie de taiere: 30_ muchie despicare: 30_ - 40_ (în scopul de a fi mai puțin sensibil la prejudiciu) – geometrie nouă a capului: muchiile rotunjite ale capului permite dislocarea ușoară a toporul în cazul în care acesta este blocat în lemn - formă specială la capul toporului dulgher X10 și toporul general X15 : o mai bună performanță pentru sarcini specifice - cap dublu călit; duritate oțel corp cap: 48HRC, duritate muchie: 55HRC rezistență optimă la cereri mari - acoperite PTFE (teflon) pe cap: o reducere de 25% la frecare, protejează împotriva coroziunii - un echilibru perfect éa baza capului: o capacitate de clivaj mai eficient , un echilibru pentru munca în condiții de siguranță - axul poate fi utilizat la lovirea panei din plastic, lemn sau de aluminiu. NICIODATĂ nu loviți oțel cu oțel! Mânerul toporului Fiskars - FibreComp? Mâner: puternic, durabil și ușor, nu răspunde la diferite situații meteorologice, caracteristicile sunt la fel în fiecare situație (secetă, vreme umedă, etc.) - prindere confortabilă – Capăt mâner cu acoperire flexibilă - o parte integrală a mânerului datorită unei noi tehnologii de fabricație: reducerea șocului / tremurului, capăt de mâner îndoit permite prindere sigură, nu va aluneca din mână - mâner făcut prin proces de turnat: capul toporului nu cade / desprinde, deoarece plasticul cuprinde capul. Tocul toporului Fiskars - protecția capului în timpul transportului / depozitării - Blocarea de siguranță: deschidere și închidere ușoară, protecție împotriva deschiderii accidentale - ușor de prins pentru transportare - Design elegant și optim - Tocuri din plastic (cu excepția X5 topor de camping mic, care este cu husă de pânză)
Greutate: 1.098 kg
Lăţime: 1960 mm
Înălţime: 34 mm
Lungime: 476 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.