Suport pentru unelte

T06121
Când totul are locul ei, face și treaba mai ușoară. Cuierul de unelte GARDENA se poate monta cu șuruburi de perete, este instrument util pentru toată lumea la care îi place ordinea. Suportul constă dintr-un șin din aluminiu, cu suporturi din plastic armat cu fibra de sticlă, cârligele sunt fabricate din metal zincat, cu acoperire anti-alunecare... Specificație detaliată
195,86 RON (net: 154,22 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Când totul are locul ei, face și treaba mai ușoară. Cuierul de unelte GARDENA se poate monta cu șuruburi de perete, este instrument util pentru toată lumea la care îi place ordinea. Suportul constă dintr-un șin din aluminiu, cu suporturi din plastic armat cu fibra de sticlă, cârligele sunt fabricate din metal zincat, cu acoperire anti-alunecare, 18-40 mm în diametru. Este adecvat pentru depozitarea cu economie de spațiu și cu un acces facil a uneltelor de uz casnic și de grădină, uneltelor combisystem (de ex. măture, greble, sape, etc), componentelor de sistem Original GARDENA (de exemplu stropitoare, sprinklere) si altor accesorii (de exemplu: foarfece de grădină). Și dacă vă decideți că doriți să combinați toate instrumentele și produsele de care aveți nevoie acum. Inteligent, imaginativ și ușurează munca în grădină. Un sistem excelent de depozitare a instrumentelor și de simplificare a grădinăritului. Folosind ca un cârlig exigibil până la 10 kg. Exigibilitate totală până la 60 kg. Suportul pentru scule se livrează cu șuruburi și dibluri.
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.