Ardei pentru boia Macskasárga 0,25g
  • Ardei pentru boia Macskasárga 0,25g

Ardei pentru boia Macskasárga 0,25g

  • Kertimag
  • T06432
Este un soi cu creștere continuă, recomandat pentru cultura în câmp deschis. Este o plantă erectă, cu fructe mici, lungi, ascuțiți, cu gust iute, de culoare verde, iar la maturare de culoare galbenă. Este recomandat pentru a fi agâțat în cui, ca și condiment.... Descriere detaliată
3,10 RON (tax excl.: 2,44 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este un soi cu creștere continuă, recomandat pentru cultura în câmp deschis. Este o plantă erectă, cu fructe mici, lungi, ascuțiți, cu gust iute, de culoare verde, iar la maturare de culoare galbenă. Este recomandat pentru a fi agâțat în cui, ca și condiment. Ardeiul este o plantă care are nevoie de căldura, de lumină, de substanțe nutritive și de apă. Are nevoie de un sol bogat în humus, un loc însorit, fără vânt. Semănare: de februarie până martie în solare sau în sere încălzite. Adâncime de semănare: 1-2 cm. După răsărirea se face repicarea. Se plantează în câmp liber după mijlocul lunii mai, după ce trece riscul înghețului. Cantitatea de semințe necesară: 10-15 gr pentru 1000 de răsaduri. Schema de plantare: 70 x 30 cm. Recolta: în septembrie.
Producător
Kertimag
Referință
T06432
Greutate
0.00 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie