Distribuitor de îngrășăminte HECHT 256
  • Distribuitor de îngrășăminte HECHT 256
  • Distribuitor de îngrășăminte HECHT 256-2

Distribuitor de îngrășăminte HECHT 256

Caracteristicile produsului greutatea de răspândire [kg] 17.3 volum [cm3] 60 max. lățime de răspândire [m] 3.5 Pulverizator Hecht 256 remorcabilă, pulverizator pentru împrăștierea îngrășămintelor, semințelor și sării rutiere, ceea ce poate fi de mare... Descriere detaliată
753,75 RON (tax excl.: 593,50 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Caracteristicile produsului
greutatea de răspândire [kg] 17.3
volum [cm3] 60
max. lățime de răspândire [m] 3.5

Pulverizator Hecht 256 remorcabilă, pulverizator pentru împrăștierea îngrășămintelor, semințelor și sării rutiere, ceea ce poate fi de mare ajutor pentru tratarea suprafețelor mari, ca accesoriu pentru un tractor de grădină. Folosește cuplul roților pentru a conduce sistemul de pulverizare. Aceasta asigură o răspândire uniformă - cantitatea de material pulverizată este direct proporțională cu distanța parcursă. Forța de împrăștiere este controlată de pârghia de pe bara de tracțiune.  Astfel, maneta, ca și în cazul majorității tractoarelor de grădină, este ușor accesibilă de pe scaunul șoferului, ceea ce permite orice întrerupere a pulverizării.  Maneta este de asemenea folosită pentru a regla puterea de răspândire. Rezervorul poate reține 60 de litri de semințe, îngrășământ sau sare rutieră, și este prevăzut cu o sită pentru a preveni blocarea sistemului de pulverizare. O prelată este de asemenea inclusă ca accesoriu.

 

Producător
Hecht
Referință
T13160
Greutate
17.30 kg
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

12 mai multe produse din această categorie