Grilă de păsări Galvanex 30 1x50 m (30x0,7 mm)

T12542
Grile decorative de protecție pentru grădină de casă, pentru a proteja puieții. avantaje: În zilele însorite de iarnă, partea sudică, sud-estică a coajei se încălzește în timpul zilei și apoi se răcește brusc la sfârșitul zilei. Ca urmare a creșterii puternice a căldurii și a diferenței semnificative de temperatură dintre părțile însorite și ce... Specificație detaliată
250,07 RON (net: 196,91 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Grile decorative de protecție pentru grădină de casă, pentru a proteja puieții.



avantaje:


În zilele însorite de iarnă, partea sudică, sud-estică a coajei se încălzește în timpul zilei și apoi se răcește brusc la sfârșitul zilei. Ca urmare a creșterii puternice a căldurii și a diferenței semnificative de temperatură dintre părțile însorite și cele umbrite ale trunchiului, coaja este ruptă longitudinal, producând așa-numitele înghețate, care pun în pericol existența arborelui. Grila protectoare albă oferă o protecție excelentă împotriva încălzirii, care are efect reflexiv excelent la căldură .


În plus față de cele de mai sus, grilele sunt utilizați pentru a proteja puieți proaspăt plantați de rozătoarele, în special de iepuri.


Plasa conține un stabilizator UV pentru o durată lungă de viață.


Plasa flexibilă poate fi atașată la trunchiul copacului cu o singură mișcare, și urmărește flexibil creșterea diametrului trunchiului de copac.


Materie primă: 100% copolimer PP-UV stabilizat


Greutate: 12.5 kg
Lăţime: 120 mm
Înălţime: 120 mm
Lungime: 1000 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.