NatureUp! Sistem vertical de irigare montabil pe robinet de apă Gardena

T12058
GARDENA NatureUp! sistem de irigare vertical adaptabil pe robinet de apă Gata de utilizare imediat GARDENA NatureUp! sistem de irigare vertical adaptabil pe robinet de apă, tot ceea ce este necesar pentru irigarea economică a ghivecelor de plantare verticale. Kitul poate fi controlat automat de către computerul de irigare GARDENA (care nu face... Specificație detaliată
180,47 RON (net: 142,10 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

GARDENA NatureUp! sistem de irigare vertical adaptabil pe robinet de apă



Gata de utilizare imediat


GARDENA NatureUp! sistem de irigare vertical adaptabil pe robinet de apă, tot ceea ce este necesar pentru irigarea economică a ghivecelor de plantare verticale. Kitul poate fi controlat automat de către computerul de irigare GARDENA (care nu face parte din kit).



Flexibil și ușor de utilizat


Tehnologia simplă de cuplare facilitează configurarea și transformarea sistemului de irigare și crearea unei conexiuni durabile.



Irigare cu economisire a apei


Cantitatea de apă pe plantă poate fi ajustată precis prin irigarea prin picurare. Deci, udarea este economică și satisface nevoile.



Descriere produs


Până la 9 ghivece de plantare verticale pentru udarea de la un robinet de apă GARDENA NatureUp! sistem de irigare vertical adaptabil pe robinet de apă, tot ceea ce este necesar pentru irigarea fără probleme și economisirea apei (până la 9 ghivece de plantare verticale). Reductorul de presiune poate fi atașat la robinetul de apă cu un adaptor de bază. Irigarea precisă a plantarelor este asigurată de conductele subțiri de scurgere prin sistemul de distribuție a conductelor.


Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.