cs-Aerator manual dublu

T04300
Aeratorul manual dublu GARDENA combisystem este un instrument în valoare de două datorită a celor două danturi diferite. Cu dinții ascuțiți situate pe o parte pătrunde în adâncime de câțiva milimetri în sol într-o lățime de lucru de 35 cm, în așa fel poate elimina mușchii și iarba cu strat de paie. Daca intoarcem aeratorul dinții rotunjiți, de... Specificație detaliată
167,11 RON (net: 131,58 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Aeratorul manual dublu GARDENA combisystem este un instrument în valoare de două datorită a celor două danturi diferite. Cu dinții ascuțiți situate pe o parte pătrunde în adâncime de câțiva milimetri în sol într-o lățime de lucru de 35 cm, în așa fel poate elimina mușchii și iarba cu strat de paie. Daca intoarcem aeratorul dinții rotunjiți, densi se pot utiliza pentru greblarea frunzelor, gunoilor și pietrelor. Dinții presați, galvanizați sunt rezistente la coroziune. Aeratorul manual se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 180 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.98 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.