Compo RF îngrășământ de gazon Premiu 2,5 kg
  • Compo RF îngrășământ de gazon Premiu 2,5 kg

Compo RF îngrășământ de gazon Premiu 2,5 kg

  • Compo
  • T08873
Este simplu de utilizat și convenabil. O singură utilizare este suficientă pentru sezonul complet, are efect de 6 luni. Eliminarea nutrienților este reglat de umiditate și temperatură. Granulele roșii oferă substanțele nutritive necesare din prima zi timp de 3... Descriere detaliată
90,48 RON (tax excl.: 71,24 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Este simplu de utilizat și convenabil. O singură utilizare este suficientă pentru sezonul complet, are efect de 6 luni. Eliminarea nutrienților este reglat de umiditate și temperatură. Granulele roșii oferă substanțele nutritive necesare din prima zi timp de 3 luni, iar cel gri acoperă cerințele nutritive a gazonului timp de 6 luni. Asigurând o creștere constantă, fără riscul de sufocare. Datorită conținutului optim de nutrienți gazonul este sănătos și gros. Poate fi folosit și în zone de protecție a apei. Compoziție: Azot 22% Fosfor 5% potasiu 11% sulf 6% Dozare 50g / m2 Cantitatea din cutie este suficient pentru 50 m2 ! Utilizare: Produsul poate fi utilizat în toate tipurile de suprafață de gazon. Cu 1-2 zile după tunderea gazonul se distribuie pe gazonul uscat. Poate fi folosit din martie până în luna august.
Producător
Compo
Referință
T08873
Greutate
2.50 kg
În stoc
1-10 db
Internetes cikk
I
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie