Plan Tonic balsam de condiționare a plantelor 1 l

O sursă naturală de condiționare a plantelor care merită numele "Tonicul" plantelor. Ea activează apărarea naturală a plantelor la un nivel foarte ridicat. Acesta poate fi utilizat ca bază pentru tehnologia de prevenire a distrugerii plantelor. Ne putem... Descriere detaliată
78,26 RON (tax excl.: 61,62 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

O sursă naturală de condiționare a plantelor care merită numele "Tonicul" plantelor.

Ea activează apărarea naturală a plantelor la un nivel foarte ridicat. Acesta poate fi utilizat ca bază pentru tehnologia de prevenire a distrugerii plantelor. Ne putem proteja cu o eficiență ridicată într-un mod unic de protecție împotriva bolilor și dăunătorilor. Se poate economisi o cantitate semnificativă de pesticide! Acesta poate fi folosit ca alternativă viabilă în locul unei game largi de pesticide! Abilitatea sa de a crește randamentele se bazează pe o multitudine de procese microbiologice, dovedită de experimente multi-culturale naționale. Este foarte potrivit pentru ameliorarea simptomelor stresante atunci când se tratează simptomele deficienței! Efectul rigidizator și regulator este excelent. Produsul este realizat prin procese de fabricație standardizate ca urmare a cercetărilor pe termen lung.

PlanTonic, ca produs de condiționare a plantelor, întărește, îmbunătățește și extinde apărarea plantei. PlanTonic este un produs nou pentru plante, care este fundația pentru tehnologia de prevenire a daunelor. Utilizarea PlanTonic face posibilă producerea unui produs fără alimente chimice / metabolit, deoarece conține numai substanțe din plante (extract de apă de urzică + extract de ulei de salcie + stabilizator + emulgator).

Produsul este standardizat, însoțit de o metodă de testare analitică calificată. Producție de G.M.P. (Bună practică de fabricație).

Utilizare:

La culturile de câmp la o doză de 4 l / ha cu 270-300 litri de apă, îmbunătățirea rezistenței, condiționarea, sporirea randamentului, îmbunătățirea calității, rezistența la iarnă, ameliorarea stresului.

În culturile horticole la o doză de 4-5 l / ha cu 270-400 litri de apă pentru creșterea rezistenței, condiționarea, creșterea randamentului, îmbunătățirea calității, îmbunătățirea rezistenței la iarnă, ameliorarea stresului, îmbunătățirea stocării, îmbunătățirea caracterului comercial.

Se poate aplica în ceară și viță de vie în concentrație de 1,5% (5-8 l / ha), cu o cantitate mare de suc și la o concentrație de 1% (4-5 l / ha).

PlanTonic este un produs de pe lista Biokontroll Hungária, autorizată pentru agricultura ecologică

Referință
T12460
Greutate
1.00 kg
În stoc
10+ db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie