Substral Osmocote îngrășământ magic pentru trandafir cu acțiune îndelungată 0,75kg

T05146
Granule de îngrășământ de înaltă calitate cu o durată de 6 luni de acțiune. Eliberare controlată de nutrienți. Compoziția nutrițională optimă de magneziu și fier, pentru frunzele puternice și verzi. NPK 15: 9: 15 + 2MgO + microelemente. Eliberare controlată de nutrienți - siguranță și confort. Îngrășământ granular 100% pavat. O singură aplica... Specificație detaliată
57,02 RON (net: 44,90 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Granule de îngrășământ de înaltă calitate cu o durată de 6 luni de acțiune. Eliberare controlată de nutrienți. Compoziția nutrițională optimă de magneziu și fier, pentru frunzele puternice și verzi. NPK 15: 9: 15 + 2MgO + microelemente. Eliberare controlată de nutrienți - siguranță și confort. Îngrășământ granular 100% pavat. O singură aplicare a substanțelor nutritive este suficientă pentru 6 luni solului. După aplicare trebuie doar să fie udat. Nu poate fi supradozat. Emisiile de nutrienților este controlat de temperatura pământului. Durata acțiunii au fost determinate la temperatura de 21 ° C. În vreme rece procesul se încetinește, astfel se va prelungi durata de acțiune.  Îngrășământ CE. Aprovizionare cu nutrienți pentru întregul sezon pentru soiurile de trandafiri, tufă de trandafiri.
Greutate: 0.75 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert
Márka: Substral

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.