Viano îngrășământ organic de perene, cimișir  1,75 kg
  • Viano îngrășământ organic de perene, cimișir  1,75 kg

Viano îngrășământ organic de perene, cimișir 1,75 kg

  • Viano
  • T09444
Nutrienți minerali, organici complexe NPK pentru cimișir Descompunele lentă (3 luni) și efect blând. Datorită componentelor sale îmbunătățește structura solului Adaosul de magneziu ajută la păstrarea culorii verde închis a frunzelor. Garantează o creștere... Descriere detaliată
45,08 RON (tax excl.: 35,49 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Nutrienți minerali, organici complexe NPK pentru cimișir Descompunele lentă (3 luni) și efect blând. Datorită componentelor sale îmbunătățește structura solului Adaosul de magneziu ajută la păstrarea culorii verde închis a frunzelor. Garantează o creștere viguroasă și sănătoasă a plantei, și rezistență la condiții meteorologice extreme (Secetă, îngheț ...). Produsul poate fi utilizat atât la garduri vii cât și pentru plante cu cadă. Ingrediente: cel puțin 7-5-8 NPK (+ 3MgO) Tara și ambalaj: 1 ,75 kg suficient pentru max. 35 m2 Aplicare: - la plantare: 50-100g / plantă; - înlocuirea de nutrienți: 50-150g / plantă; - plante de cadă : 5g / 1L mediu de creștere 2-3 luni (în funcție de calitatea solului, cantitatea de precipitații) Utilizare: M M J J A S O Nu este recomandată pentru timp rece (sub 12 grade), toamna târziu. Notă: Cimișirul este foarte sensibil la sol. Nu rezistă la un mediu acid. Pentru dezvoltarea optima a plantelor, trebue pus în sol calcaros, sau înlocuit varul în fiecare an (o cantitate de 50 g / plantă / an). Tunderea! Nu se tunde la zi de caniculă sau la prânz . Acest lucru poate lăsa urme de pârlile pe frunze. Udare! Cimișirul are o cerere mare de apă. Udarea în timpul perioadelor uscate este foarte important. Seceta împiedică formarea de rădăcină și dezvoltarea plantelor.
Producător
Viano
Referință
T09444
Greutate
1.75 kg
În stoc
1-10 db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 további termék ebben a kategóriában

Biovin 20 kg