Osmocote Exact HiEnd 15-9-11+2,5MgO+TE 8-9  luni25 kg
  • Osmocote Exact HiEnd 15-9-11+2,5MgO+TE 8-9  luni25 kg

Osmocote Exact HiEnd 15-9-11+2,5MgO+TE 8-9 luni25 kg

Cea de a patra generație de îngrășăminte pavate. (DCT). Amestec de Osmocote standard si Protect. Depunere de nutrienți inițială scăzută. Cu 2-2,5 luni mai târziu este urmată de niveluri ridicate de nutrienți. Culturile în care sunt necesare mai multe substanțe... Descriere detaliată
589,61 RON (tax excl.: 464,26 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Cea de a patra generație de îngrășăminte pavate. (DCT). Amestec de Osmocote standard si Protect. Depunere de nutrienți inițială scăzută. Cu 2-2,5 luni mai târziu este urmată de niveluri ridicate de nutrienți. Culturile în care sunt necesare mai multe substanțe nutritive în a doua jumătate a sezonului răspund creștere extra. Cel mai bine trebuie să fie utilizat în timpul martie-mai. Timpul de efect: 5-6 luni și 8-9, care arată particulele maro si albastre cu coduri de culoare Important: pentru determinarea dozelor trebuie să ia următoarele măsuri. La culturile de sare-sensibile, doza poate rămâne aceeași ca la Osmocote Exact standard cu acțiune similară. Salinitatea inițială scăzută a sistemul radicular vă va mulțumi cu dezvoltare viguroasă. La culturi mari consumatoare de nutrienți, doza trebuie crescută până la aproximativ 20-25% față de Osmocote Exact standard cu acțiune similară. În a doua jumătate a perioadei de vegetație trebuie conta cu necesitate de nutriere mai puțină sau complet abandonate . Cu tehnologie standard Osmocote Exact Hi.End în a doua jumătate a ciclului de creștere plantele pot fi prevăzute cu elemente nutritive suplimentare, fără a fi nevoie de nutriere separată. Soluție sigură și ușoară pentru plante perene, conifere, flori sădite.
Producător
ICL | Everris | Scotts
Referință
T06835
Greutate
25.00 kg
În stoc
1-10 db
ADR besorolás
Nem ADR köteles
Internetes cikk
I
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
Osmocote-Exact-Standard-8-9M.pdf (pdf tipul fișierului, 155.26k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie