Mașină de tuns iarbă PowerMax™ 1200/32 Gardena

T12023
Tăiere și colectare eficientă Datorită sistemului CnC, mașina de tuns iarbă electrică oferă rezultate impresionante. Fluxul de aer este chiar mai bun, locația colectorului de iarbă este optimă, deci este mai ordonată și mai eficientă pentru tăiere și colectare. Mâner ergonomic  Pârghia de mână ErgoTec este echipată cu o pârghie pentru confortul... Specificație detaliată
741,00 RON (net: 583,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tăiere și colectare eficientă


Datorită sistemului CnC, mașina de tuns iarbă electrică oferă rezultate impresionante. Fluxul de aer este chiar mai bun, locația colectorului de iarbă este optimă, deci este mai ordonată și mai eficientă pentru tăiere și colectare.



Mâner ergonomic 


Pârghia de mână ErgoTec este echipată cu o pârghie pentru confortul utilizatorului. Cu designul mânerului ergonomic, mâna poate fi menținută, astfel încât mașina de tuns iarbă este incredibil de ușor de împins.



Înălțime de tăiere ușor reglabilă


Cu reglarea înălțimii centrale QuickFit, înălțimea de tăiere este foarte ușoară. Doar împingeți și înșurubați-o.



Descriere produs


Este ușor de navigat, ușor și confortabil - să se ocupe de peluze mai mici


Această mașină de tuns iarbă electrică ușoară, este ușor de manevrat și greutate redusă, este ideală pentru a tunde pășunile mici. Cuțitul călit special oferă rezultate optime de tăiere. Mânerul ErgoTec este ușor de manevrat și este incredibil de ușor de împins. Caracteristica QuickFit vă permite să alegeți 10 înălțimi diferite de așchiere cu setare centrală ușoară. Dinții pe partea laterală a plăcii asigură tăierea perfectă a gazonului de-a lungul pereților și marginilor. Sistemul CnC permite tăierea și colectarea eficientă. Mașina de tuns iarbă este ușor de transportat și poate fi stocată în spațiu mic, deoarece pârghia este pliabilă.


Greutate: 8.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.