Borduri cu profil L din plastic pentru pavaj 100x80x45 mm
  • Borduri cu profil L din plastic pentru pavaj 100x80x45 mm
  • Borduri cu profil L din plastic pentru pavaj 100x80x45 mm-2

Borduri cu profil L din plastic pentru pavaj 100x80x45 mm

BORDURI DIN PLASTIC PENTRU PAVAJ INFORMAŢII DESPRE PRODUS, DOMENII DE APLICARE Bordură extensibilă cu profil L din plastic cu dimensiuni 45x80 mm, cu lungime de 1 metru, cu nervuri la fiecare 10 cm, potrivită pentru susţinerea elementelor de cărămizi din cauciuc... Descriere detaliată
22,41 RON (tax excl.: 17,65 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

BORDURI DIN PLASTIC PENTRU PAVAJ INFORMAŢII DESPRE PRODUS, DOMENII DE APLICARE Bordură extensibilă cu profil L din plastic cu dimensiuni 45x80 mm, cu lungime de 1 metru, cu nervuri la fiecare 10 cm, potrivită pentru susţinerea elementelor de cărămizi din cauciuc sau a altor elemente solide cu grosime de 45 mm sau mai groase pe următoarele suprafeţe: - pe terenuri de joacă unde borduri de beton nu sunt dorite , - pentru a aplica ca bordură pe orice tip de drum (pieton, bicicletă, autoturism, autoutilitară) , - pentru a forma conexiune directă între pavaj şi gazon , - pentru terenuri a căror liniatură se schimbă des , - pentru a aplica ca bordură în jurul arborilor ornamentali. Aplicarea acestui produs flexibil ca bordură precum şi susţinerea pavajelor se poate realiza uşor şi ieftin. Bordurile din plastic au fost proiectate în aşa fel încât legăturile să pot fi tăiate cu uşurinţă cu o foarfecă de grădinar, nu necesită folosirea unui aparat special, de asemenea, borduri arcuite pot fi construite la fel de uşor, faţă de borduri din beton care nu pot fi arcuite aşa de uşor. Elementele cu lungime de un metru pot fi deplasate cu o mişcare. Materialul bordurilor din plastic este un amestec de LDPE-HDPE, rezistent la efecte chimicale, rămână solid şi flexibil între -20°C şi +60°C. DESCRIERE DE MONTARE Deoarece bordura din plastic susţine pavajul din exterior, aceasta poate fi fixată şi înainte şi după şi în timpul montării pavajului. Fixarea bordurilor în cazul găurilor cu diametru mai mic se realizează cu ajutorul cuielor de 7,6x260, în cazul speciale la găuri cu diametru mai mare se poate fixa şi cu produse mai groase din oţel (fier de beton). Datorită tehnologiei de fixare, nu este nevoie de grinzi de beton sau completare cu suport de beton. Bordurile se montează pe plăcile de bază în aşa fel încât să susţină o suprafaţă cât mai mare a pavajului. Bordura după montare rămână sub materialul lângă pavaj (pământ, gazon, scoarţă de pin, material acoperitor cu granulaţie fină), astfel bordura montată nu se vede. În cazul aplicării bordurilor din plastic, dacă obţinerea efectului de bordură este necesară , se recomandă formarea din material propriu, de culoare diferită de cea a pavajului. Atenţie! Trebuie luat în considere faptul că doar traficul pietonal şi bicicletele pot traversa bordurile din plastic montate, umplute şi acoperite. De aceea, în cazul traficului autovehiculelor, bordurile se pot aplica doar în acele părţi ale drumului unde nu circulă maşini. Pe rampe se pot aplica borduri folosite în construcţii care se montează pe grinzi de beton.
Producător
Bauplast
Referință
T05536
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie