BactoFil B 10 pulbere Legume 10 gr
  • BactoFil B 10 pulbere Legume 10 gr

BactoFil B 10 pulbere Legume 10 gr

Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru producători de legume în grădini mici. Cutia conţine două pungi a câte 5 grame, fiecare fiind suficient pentru tratamentul a unei suprafeţe de 100 de mp. Punga este solubilă, aşadar... Descriere detaliată
15,40 RON (tax excl.: 12,12 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Acest produs este varianta preparatului BactoFil B 10, adaptată special pentru producători de legume în grădini mici. Cutia conţine două pungi a câte 5 grame, fiecare fiind suficient pentru tratamentul a unei suprafeţe de 100 de mp. Punga este solubilă, aşadar aceasta trebuie dizolvată fără să fie desfăcută, după care trebuie distribuită la suprafaţa solului şi greblată bine în sol la adâncimea semănării sau plantării. Efectul produsului este acelaşi cu cel al preparatului BactoFil B 10. Este complet inofensiv atât pentru utilizator cât şi pentru consumator şi pentru mediul ambient, astfel se poate folosi şi la culturi biologice. Membrii familiei de produse BactoFit sunt cele mai populare preparate microbiologice agricole cu brevet de invenţie, în cele mai multe ţări din lume. Legate de aceste produse, s-au acumulat experienţe privind exploatare a peste un milion de hectare de câmp liber. Cu toate că această familie de produse cu efect unic de activarea solului, se poate utiliza şi în cazul plantelor de grădină, datorită necesităţii speciale de tratament ale formulei lichide, în primul rând se foloseşte la cultivarea plantelor de câmp deschis. La a zecea aniversare a companiei AGRO.bio Hungary Kft. s-a obţinut rezultatul unei dezvoltare mult aşteptate. Ca rezultatul muncii de cercetare şi de dezvoltare de mai mulţi ani, a fost realizată şi varianta de pulbere a produselor BactoFil care activează solul tratat cu aceeaşi eficacitate ca şi formula lichidă. În cutia găsiţi 2-2 pungi solubile în apă, fiecare conţinând 5 grame de pulbere BactoFil. Acesta permite o manipulare foarte uşoară şi sigură, deoarece punga solubilă în apă trebuie introdusă în, de exemplu, stropitoarea unde aceasta se dizolvă foarte repede şi se poate trata imediat solul plantei, fie vorbă despre plantarea pomilor de toamnă sau despre instalarea sau reînnoirea gazonului. Pe verso-ul cutiilor se găsesc instrucţiuni detaliate de utilizare.
Producător
Agrobio Hungary Kft.
Referință
T07420
Greutate
0.01 kg
Bio
igen
Zöldség
igen
Értékesítési alapegység
db
Biztonságtecnikai Adatlap
BactoFil-B-10-biztonsagi-adatlap6-doc (33.5k)

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie