Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-Iarbă de creștere îndelungată de 1 kg
  • Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-Iarbă de creștere îndelungată de 1 kg

Semințe de iarbă Barenbrug MowSaver-Iarbă de creștere îndelungată de 1 kg

Germinare rapidă, creștere scăzută Creștere moderată, creștere scăzută Debutul rapid, dezvoltarea după însămânțare Este nevoie de mai puțină forfecare Ideal pentru mașinile de tuns iarbă robotizate Sunt produse mai puține tăieturi Nevoie mai mică de... Descriere detaliată
48,70 RON (tax excl.: 38,35 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Germinare rapidă, creștere scăzută

Creștere moderată, creștere scăzută

Debutul rapid, dezvoltarea după însămânțare

Este nevoie de mai puțină forfecare

Ideal pentru mașinile de tuns iarbă robotizate

Sunt produse mai puține tăieturi

Nevoie mai mică de îngrijire

ingrediente:

specie

100% Amestec de semințe de iarbă cu întreținere redusă

Mow Saver - Start rapid, creștere moderată!

Mai puțin tăiat

Zona bine întreținută a gazonului joacă întotdeauna un rol important, indiferent dacă este vorba de un parc oraș sau de grădina din jurul casei noastre. Cu toate acestea, crearea și menținerea unei peluze frumoase necesită multă muncă și efort. O contribuție majoră la reducere este dezvoltarea nouă a lui Barenbrug, amestecul de semințe de iarbă Mow Saver, care poate reduce în mod semnificativ cantitatea anuală de cosit în pășunile noastre.

Mow Saver îmbină o dorință veche pentru grădinari și profesioniști în domeniul grădinii publice: reducerea drastică a nevoii de îngrijire a gazonului pentru a economisi timp și bani. Mow Saver cu creștere rapidă, cu creștere mică, produce o masă mai mică a frunzelor, rezultând o cantitate mult mai redusă de cosit atunci când se costează, iar tăierea cu gazon trebuie să fie cu aproape 35% mai mică decât amestecurile convenționale de iarbă. Mai puține tăieri generează, de asemenea, beneficii economice și de mediu: mai puțină forță de muncă - cerințe privind forța de muncă, economii de combustibil, mai puține emisii și mai puțină îndepărtare și depozitare a tăieturilor îndepărtate.

Experimentele lui Barenbrug au arătat că gazonul Mow Saver a crescut cu 30% mai mic după 14 zile după cosire decât un gazon dintr-un amestec convențional de semințe de iarbă.

În timp ce un gazon creat dintr-un amestec de iarbă standard are un număr mediu de forfecare de 20 pe an, acest număr este de numai 13 pentru Mow Saver, ceea ce poate reduce în mod semnificativ rata de forfecare.

Cantități mai mici de tăieri - mai puține probleme!

Deoarece trebuie să cosim mai puțin peluza noastră de Mow Saver, care este oricum cu o creștere redusă, cantitatea de gazon care este produsă este în mod natural mai mică. Studiile efectuate de Barenbrug au arătat că Mow Saver produce 50% mai puțină greutate a frunzelor decât o peluză făcută dintr-un amestec convențional de semințe de iarbă și nu are nevoie să vă faceți griji! Nu este nevoie să cosi în fiecare săptămână, 65% din timpul tău de cosit trecut va fi de ajuns pentru a face același lucru, 35% din timpul tău anterior de cosire poate fi cheltuit pe orice altceva.

Germinare rapidă, dezvoltare inițială

Mow Saver are un debut rapid și rămâne scăzută după ce gazonul sa stabilit, spre deosebire de amestecurile de semințe tradiționale de iarbă care au o putere de creștere mai mare. Germinarea rapidă și dezvoltarea inițială a Mow Saver permit dezvoltarea unui gazon puternic și dens. Mow Saver, oferind în același timp o peluză frumoasă, cu dezvoltarea rapidă inițială și densitatea extremă, contribuie, de asemenea, la reducerea buruienilor.

Ideal pentru mașinile de tuns iarbă robotizate

Mow Saver este o alegere excelentă când utilizați o mașină de tuns iarbă robotizată, deoarece gazonul de creștere Mow Saver cu creștere redusă produce în mod constant cantități mici de cosit care nu trebuie colectate.

Green Label Planet

Dezvoltarea produselor Barenbrug se axează pe întreținerea și utilizarea ecologică și ecologică a suprafețelor de gazon. Cu amestecuri de semințe de iarbă etichetate Green Planet, Barenbrug contribuie la utilizarea durabilă și întreținerea peluzei. Cercetarea extensivă și mulți ani de experiență oferă Barenbrug expertiză pentru a selecta cele mai potrivite specii de iarbă și amestecuri de iarbă pentru utilizarea durabilă și îngrijirea pajiștilor.

Producător
Barenbrug
Referință
T12537
Greutate
1.00 kg
În stoc
10+ db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie