Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m
  • Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m
  • Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m-2

Ridiche bere cu carne roșie Kiepenkerl pentru aprox. 4 m

Ridiche bere  Red Meat (Raphanus sativus) Ridichi de bere sferice chinezești cu coajă de culoare verzui și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Consumate proaspăt are un gust de nucă.  Semănat: mijlocul ianuariei (folii-sere) sfârșitul... Descriere detaliată
15,57 RON (tax excl.: 12,26 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Ridiche bere  Red Meat (Raphanus sativus)

Ridichi de bere sferice chinezești cu coajă de culoare verzui și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Consumate proaspăt are un gust de nucă. 

Semănat: mijlocul ianuariei (folii-sere) sfârșitul  martiei (în aer liber)

Germinarea: 6-14 zile 6-20 ° C

Spațiere si distanța liniilor : 15-20 x 20-30 cm

Culegere: Apr-Nov

Ridichi de bere sferice și chinezești cu o coajă de culoare verzuie și o parte interioară specială roșie (colorată în carne). Gustul său este ușor dulce, de nucă. Poate fi folosit pentru o varietate de materii prime, salate sau decorațiuni. Tuburile sunt disponibile în dimensiuni de 8 până la 12 cm, iar planta are înălțimea de 30 până la 40 de cm și diametrul de 20 până la 30 cm. Poate fi crescut devreme, de la mijlocul lunii ianuarie. Cultura sa este simplă și sigură, are o vedere cu adevărat unică pe farfurie. Are nevoie de un sol slab, nutritiv, nisipos, cu o bună permeabilitate la apă și o locație însorită. În sol uscat sau înnodat, tuberculii se pot alungi, cultivarea solului din lut îmbunătățește randamentul și calitatea. Ridichele de bere reprezintă o piesă de cultivare foarte bună pre-, intermediară sau secundară, deoarece acestea slăbesc solul profund și lasă puțin reziduuri în zonă. Majoritatea substanțelor nutritive sunt necesare în timpul fazei de creștere a tuberculului și se recomandă utilizarea furajului cu sulfat de amoniu.

Producător
Kiepenkerl
Referință
T12188
Greutate
0.01 kg
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie