Frangipani (Plumeria rubra) 5 seminţe
  • Frangipani (Plumeria rubra) 5 seminţe

Frangipani (Plumeria rubra) 5 seminţe

Plumeria rubra - Frangipani Este o plantă cunoscută şi populară, intensiv parfumată, a căror flori pot fi de diverse culori. Arborele are o înfăţişare neobişnuită, este foios. Ramurile sunt complet drepte, sunt destul de dese şi se rup uşor. La capătul rupturii... Descriere detaliată
13,26 RON (tax excl.: 10,44 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Plumeria rubra - Frangipani Este o plantă cunoscută şi populară, intensiv parfumată, a căror flori pot fi de diverse culori. Arborele are o înfăţişare neobişnuită, este foios. Ramurile sunt complet drepte, sunt destul de dese şi se rup uşor. La capătul rupturii sau la locul rănii emite un lichid alb lăptos care este toxic! Este un arbust foios cu ramuri cărnoase, înfloreşte vara şi toamna. Înălţimea naturală poate ajunge la 6-8 m. La noi în ţară se pot cumpăra exemplare în ghivece. Datorită faptului că acest arbust nu rezistă la îngheţ, vara se ţine afară, iar iarna în grădini de iarnă sau în apartamente. Variaţiile de culori nu apar mereu în urma înmulţirii vegetative. Pentru o dezvoltare optimă, necesită un sol bogat în substanţe nutritive, cu bună gestionare a apei. Creşterea este rapidă, însă pentru aceasta necesită soare. Exemplare în ghivece se irigă cu moderaţie în perioada de dezvoltare, iar iarna trebuie ţinute uscate. Necesită soare! Vârful lăstarilor se taie pentru a obţine ramificaţie mai deasă. Temperatură minimă: 13°C. Este sensibil la îngheţ. Germinarea este uşoară, apariţia este aşteptată după 3-4 săptămâni.
Referință
T10068
Greutate
0.03 kg
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie