Picior de elefant (Beaucarnea recurvata) 5 seminţe
  • Picior de elefant (Beaucarnea recurvata) 5 seminţe
  • Picior de elefant (Beaucarnea recurvata) 5 seminţe-2

Picior de elefant (Beaucarnea recurvata) 5 seminţe

BEAUCARNEA RECURVATA - Picior de elefant - Pony tail - 5 seminţe Familie: Agavaceae Este originar din regiunile semideşertice de pe teritoriul sud-est al Mexicului, unde poate creşte până la o înălţime de 4-6 m. Trunchiul pe partea de jos s-a îngroşat pentru a... Descriere detaliată
7,70 RON (tax excl.: 6,06 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

BEAUCARNEA RECURVATA - Picior de elefant - Pony tail - 5 seminţe Familie: Agavaceae Este originar din regiunile semideşertice de pe teritoriul sud-est al Mexicului, unde poate creşte până la o înălţime de 4-6 m. Trunchiul pe partea de jos s-a îngroşat pentru a menţine apă. Frunzele lungi, tip panglică, de culoare verde-gri, ies de pe vârful tulpinei în cantităţi mari, se înclină spre jos şi spre interior. La noi este o plantă foarte îndrăgită, deoarece îngrijirea ei este foarte uşoară, este foarte decorativă şi elegantă. Se vând în mărimi diferite, iar frunzele înclinate, bogate şi pline sunt deosebit de frumoase şi în faze timpurii. Este o plantă care preferă locuri luminoase şi călduroase. Rezistă şi în locuri cu aer uscat. În perioada de creştere, din primavară până în toamnă, necesită irigare regulată. O dată pe lună se poate aplica soluţii nutritive. Este sensibilă la apă statută. Necesită sol cu capacitate bună de drenare. Este o plantă ideală pentru apartamente cu aer uscat. Este de creştere lentă. Vara se poate ţine şi afară, dacă este posibil, în locuri cu semiumbră. Timp de iarnă trebuie udată cu moderaţie. Este o plantă care iernează bine în grădini de iarnă luminoase şi reci sau la scară blocului. Va mulţumi dacă este stropită ocazional cu apă. Temperatură minimă: sensibil la îngheţ. Germinarea seminţelor este uşoară, necesită aprox. 6-8 săptămâni.
Referință
T10088
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie