Palmieri (Hyophorbe lagenicaulis) 5 seminţe

T10090
HYOPHORBE LAGENICAULIS - Palmier - 5 seminţe Denumire populară: Bottle Palm Înfăţişarea acestui palmier este foarte neobişuită, deoarece partea trunchiului aproape de sol este umflată. Creşterea este lentă, înălţimea maximă este doar de 3,1-3,7 m. Îngroşarea trunchiului se poate vedea şi la exemplare tinere ca o umflătură rotundă care, de-a lung... Specificație detaliată
56,21 RON (net: 44,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
HYOPHORBE LAGENICAULIS - Palmier - 5 seminţe
Denumire populară: Bottle Palm
Înfăţişarea acestui palmier este foarte neobişuită, deoarece partea trunchiului aproape de sol este umflată. Creşterea este lentă, înălţimea maximă este doar de 3,1-3,7 m. Îngroşarea trunchiului se poate vedea şi la exemplare tinere ca o umflătură rotundă care, de-a lungul anilor, creşte încontinuu şi se întinde. Frunzişul constă în frunze verzi, curbate spre jos, situate pe vârful trunchiului, iar lungimea lor poate ajunge şi până la 3,1 m. Acest palmier poate să se adapteze la orice tip de sol în care a crescut. Aprovizionare cu substanţe nutritive se asigură cu îngrăşământ chimic de trei ori pe an. Are nevoie de soare şi mai multă apă decât alte specii de palmieri. Este foarte sensibil la îngheţ. Trunchiul rezistă la înghețuri ușoare şi scurte, însă poate pierde întregul lui frunziş. Datorită faptului că habitatul lui natural se distruge în mod continuu, supravieţuirea speciei se încearcă prin plantare. Necesită soare şi udare la nevoie. Datorită faptului că nu are cerinţe speciale în ceea ce priveşte îngrijirea, se pot aplica proceduri generale de îngrijire ale palmierilor. Temperatură minimă: -1°C. Examplarere tinere sunt plante populare în sere, preferă umiditatea mare, locurile însorite şi solul afânat, bogat în substanţe nutritive.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.