Semințe de iarbă Scotts (Everris) Strong (rezistent la secetă) 10 kg

T07762
Landscaper Pro semințe de iarbă. Gazon dens, verde închis tot timpul anului de culoare frumoasă. Amestec de semințe de iarbă deosebit de puternică - rezistent la utilizare intensă, secetă și îngheț. Amestec ideal pentru zone foarte calde și uscate, extensive. Ingrediente: 80% soiuri de Festuca sp. - pentru toleranță bună la umbră și la sec... Specificație detaliată
657,27 RON (net: 517,54 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Landscaper Pro semințe de iarbă. Gazon dens, verde închis tot timpul anului de culoare frumoasă. Amestec de semințe de iarbă deosebit de puternică - rezistent la utilizare intensă, secetă și îngheț. Amestec ideal pentru zone foarte calde și uscate, extensive. Ingrediente: 80% soiuri de Festuca sp. - pentru toleranță bună la umbră și la secetă. 10% Lolium perenne Vantage - pentru o creștere rapidă și toleranță excelentă la secetă și căldură. 10% Poa pratensis Thermal Blue – cu acoperire Smart Start pentru germinare rapidă, toleranță excelentă la secetă.
Doza recomandată: 35 și 40 g / m2 Înălțimea cositul:> 15 mm Ambalare: sac de 10 kg Avantajele ProSelect-ului: este remarcabil curat, are procent ridicat de germinare, compilat pentru utilizatori profesionale, alegere sofisticată, Calitate dovedită experimental, Condiții specifice compilate în amestecuri speciale
Greutate: 10 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 410 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.