Semințe de iarbă Amestec de putere gourmet 25 kg
  • Semințe de iarbă Amestec de putere gourmet 25 kg

Semințe de iarbă Amestec de putere gourmet 25 kg

Experiența din trecut arată că profesioniștii care se ocupa cu creșterea și reproducerea cailor sortează cu mare grijă hrana pentru animale. Este cunoscut tuturorfaptul că un cal de sânge rece consumă zilnic o cantitate de 40-50 kg de furaj, un cal cu sânge cald... Descriere detaliată
529,95 RON (tax excl.: 417,28 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Experiența din trecut arată că profesioniștii care se ocupa cu creșterea și reproducerea cailor sortează cu mare grijă hrana pentru animale. Este cunoscut tuturorfaptul că un cal de sânge rece consumă zilnic o cantitate de 40-50 kg de furaj, un cal cu sânge cald 30-50 kg iar un ponei 10-15 kg de furaj cosit consumă în fiecare zi. Caii iubesc fânul rigid, din care nevoile de zi sunt 6-10 kg. Astfel este recomandat ca compoziția de iarbă pentru producerea fânului menționat să fie alcătuit din: Raigras perene, Bluegrass, păiuș înalt, timoftica (Pfleum pratense), golomăț și trifoiuri. În cazul în care doriți să formați pășuni pentru caii, acestea trebuie sa fie stabilite în zonele de sol tare (pentru a evita inflamațiile copitei și la mânjii pentru formarea copitei). Desigur, putem satisface cerințele individuale la amestecurilor de luncă elaborate. La instalarea pășunelor trebuie să fie lutat în considerare faptul că un animal are nevoie de 1,5-2,5 ha de teren. Pentru creșterea de calitate a cailor este necesar să se țină seama de cele de mai sus și de instalarea pajiștilor și pășunilor de o bună calitate. Cu aceasta în minte, Agro-Largo Kft. poate oferi de asemenea un plin sortiment de leguminoase și culturi furajere pentru hrănire. Lista de produse include: mohor verde, sudan, măzăriche ofticat, lucernă, sparcetă, trifoi roșu aprins și pot fi asamblate sub formă de amestecuri de semințe de iarbă dorite. Ca să puteți sta în șa, alegeți amestecul LÓERŐ (PUTERE DE CAL) de delicatețe Agro-Largo Kft. Pentru compoziția perfectă de pășune pentru animale. Informații despre produs: Amestec de putere LÓERŐ delicatețe ambalaj de 20 kg. Amestec unic de iarbă în conformitate cu formula noastră dovedită: Ingrediente: Bluegrass 10% Raigrasul 20% păiuș roșu 10% Golomăț 25% Timoftica 25% raigrasul italian 10% Amestecul este furnizat în ambalaj de 20 kg, sac PP.
Producător
Agro-Largo Kft
Referință
T08222
Greutate
25.20 kg
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie