Semințe de iarbă amestec Sport Polder 20 kg
  • Semințe de iarbă amestec Sport Polder 20 kg

Semințe de iarbă amestec Sport Polder 20 kg

Amestec gazon de bună calitate, bine încărcabil - amestec Sport - amestec de gazon pentru teritorii expuse la stres ridicat, locuri de joacă, case de weekend, peluze utilizate pentru sport și amestec de reânnoire. Caracteristici: Apariție rapidă, oferă gazon... Descriere detaliată
381,27 RON (tax excl.: 300,21 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Amestec gazon de bună calitate, bine încărcabil - amestec Sport - amestec de gazon pentru teritorii expuse la stres ridicat, locuri de joacă, case de weekend, peluze utilizate pentru sport și amestec de reânnoire. Caracteristici: Apariție rapidă, oferă gazon durabil. Este recomandat mai ales pentru solurile legate. La îngrijire corespunzătoare este bine încărcabil. Cantitatea de semințe: 40-50 g / m2 COMPOZIȚIE: Păiușul roșu 45.00%, păiuș cu frunză desperecheată( Festuca heterophylla) 30,00%, Raigrasul 25,00% Polderului Ltd. este distribuitor maghiar de semințe de iarbă, care servește în principal specii de iarbă crescute pe piața internă produse prin cultivarea lor proprii de semințe, și sunt utilizate pe scară largă în diferite amestecuri de ierburi. Noi vindem o parte din speciile lor de iarbă crescute care au primit certificarea de stat între 1998 și 2000. Aceste soiuri formează coloana amestecurilor noastre de semințe utilizate pentru stabilirea peluzelor. In plus, prin alte instituții – în cea mai mare parte a Facultatea Georgikon a Universității Panon -putem oferi selectarea soiurilor de semințe în funcție de nevoile dumneavoastră.
Producător
Polder
Referință
T01024
Greutate
20.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie