Pământ de flori - universal Floragard 20 l
  • Pământ de flori - universal Floragard 20 l

Pământ de flori - universal Floragard 20 l

Domeniu de aplicare: pământ pentru plantarea plantelor de cameră, plantelor de balcoane si plantelor tubulare in ghivece si transplantare pe teren liber.  Compoziție: turbă de mucegai puțină și foarte degradată, argilă umflată, var și Aqua plus®, amestec de... Descriere detaliată
15,76 RON (tax excl.: 12,41 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Domeniu de aplicare: pământ pentru plantarea plantelor de cameră, plantelor de balcoane si plantelor tubulare in ghivece si transplantare pe teren liber. 

Compoziție: turbă de mucegai puțină și foarte degradată, argilă umflată, var și Aqua plus®, amestec de îngrășăminte de înaltă calitate și Guano. Materii prime Cantitate Efectul mediului de sol Turbă de mucegai puțin degradată (turba albă) 60%  crește aerisirea și îmbunătățește stabilitatea structurală.  Turbă foarte degradată (turbă neagră) 40%  oferă o capacitate excelentă de reținere a apei din sol și îmbunătățește alimentarea cu apă.  Varul 4-8 kg / m3, în funcție de calitatea materiei prime, ajustează perfect pH-ul la cerințele specifice ale instalației. Aqua Plus® 1l / m3 și îmbunătățește alimentarea cu apă, mai ales materiilor uscate. Îngrășământ premium de 1,2 kg / m3 furnizează macro și micronutrienți importante pentru plante.  Guano (îngrășământ organic) oferă o hrană naturală de 0,5 kg / m3 pentru o perioadă lungă de timp Caracteristici (la momentul fabricației): Valoarea pH * (CaCl2) Conținutul de sare * (g / l) N * (CaCl2) (mg / l) P2O5 * (CAL) ) Structura 5,6 1,5 250 150 280 mediu  * Devieri de la „Gütegemeinschaft Substrate für Pflanzenbau e.V", conform liniilor directoare ale unei organizații neutre de control al calității. Sugestie: A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Producător
Floragard
Referință
T11197
Greutate
6.00 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie