Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni 1 l
  • Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni 1 l

Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni 1 l

Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni. Această soluţie nutritivă se poate folosi multilateral în grădini şi în sere. Conţine toate substanţele nutritive pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor, astfel asigură tijă viguroasă şi recoltă bogată.... Descriere detaliată
13,45 RON (tax excl.: 10,59 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni. Această soluţie nutritivă se poate folosi multilateral în grădini şi în sere. Conţine toate substanţele nutritive pentru dezvoltarea sănătoasă a plantelor, astfel asigură tijă viguroasă şi recoltă bogată. Plantele mai viguroase dau mai multe recolte sănătoase, de asemenea, şi activitatea lor accelerează. O plantă bine dezvoltată şi viguroasă rezistă mai bine la intemperii. Poate asigura recuperarea rapidă după daune cauzate de îngheţ, grindină şi furtuni. Plantele tratate cu soluţia nutritivă Vitaflora pentru Legume şi Căpşuni sunt mai sănătoase şi viguroase, de aceea dau recolte cu bob mai mare, în cantităţi mai mari, de calitate mai bună. Soluţia nutritivă creşte recoltă în mod economic, îmbunătăţeşte calitatea, creşte rezistenţa plantelor, iar folosind acest produs se poate reduce utilizarea produselor chimice. Utilizare: pentru legume şi fructe crescute în câmp liber, în sere sau în vase: căpşuni, fragi, ardei, roşii, castraveţi, morcovi, fasole, zmeura; pentru pomi fructiferi ca îngrăşământ foliar. Dozare: prin irigare sau prin irigare prin picurare: 50-60 ml de soluţie nutritivă în 100 litri de apă de irigare sau prin stropire ca îngrăşământ foliar 50-60 ml de soluţie nutritivă în 50 de litri de apă cu substanţă de stropit, o dată la două săptămâni, după care o dată pe săptămână.
Producător
Vitaflóra
Referință
T09284
Greutate
1.21 kg
În stoc
1-10 db
Zöldség
igen
Gyümölcs
igen
Veteményes kert
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie