Tijă de udare Comfort

T12001
Tijă  de udare Comfort  Aplicare: Pentru udarea și curățarea zonelor greu accesibile Forma razei de apă: Rază moale, Rază puternică Anti-îngheț: Da Volumul apei poate fi controlat: Da Diferite forme Puteți alege dintr-o pulverizare fină și o pulverizare cu jet concentrat pentru irigarea convenabilă și țintită sau curățarea plantelor în locații î... Specificație detaliată
163,66 RON (net: 128,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tijă  de udare Comfort 


Aplicare: Pentru udarea și curățarea zonelor greu accesibile


Forma razei de apă: Rază moale, Rază puternică


Anti-îngheț: Da


Volumul apei poate fi controlat: Da


Diferite forme


Puteți alege dintr-o pulverizare fină și o pulverizare cu jet concentrat pentru irigarea convenabilă și țintită sau curățarea plantelor în locații îndepărtate sau dificile.



Ușor de utilizat


Mânerul cu elemente din plastic moale este deosebit de potrivit pentru mână. Dispozitivul ergonomic de eliberare a impulsurilor cu încuietoare încorporată și apa reglabilă cu un singur deget, fără trepte, face deosebit de plăcută manevrarea produsului.



Protecție la îngheț


Protecția la îngheț inovatoare încorporată asigură că vremea rece nu dăunează produsului.



Ideal pentru zone greu accesibile


Datorită lungimii de 90 cm și capului înclinat, puteți, de asemenea, să irigați sau curățați în zone îndepărtate și greu accesibile.

Greutate: 0.39 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.