Mașină de tuns gard viu cu mâner telescopic THS 500/48 Gardena

T12056
Mașină de tuns gard viu cu mâner telescopic THS 500/48 Gardena Putere: 500 W Lungimea cuțitului: 48 cm Distanța dintre dinți: 25 mm Utilizare confortabilă Mânerul extrem de ușor poate fi reglat telescopic. Oferă o tundere sigură a gardului până la 3,5 metri înălțime. Datorită mânerului proiectat ergonomic și distribuției inteligente a greutății... Specificație detaliată
1.098,34 RON (net: 864,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Mașină de tuns gard viu cu mâner telescopic THS 500/48 Gardena


Putere: 500 W


Lungimea cuțitului: 48 cm


Distanța dintre dinți: 25 mm



Utilizare confortabilă


Mânerul extrem de ușor poate fi reglat telescopic. Oferă o tundere sigură a gardului până la 3,5 metri înălțime. Datorită mânerului proiectat ergonomic și distribuției inteligente a greutății, dispozitivul stă întotdeauna perfect în mână.



Poate fi utilizat pe scară largă


Capul pliabil permite forfecarea părților de sus a gardurilor înalte sau tăierea fără oboseală a plantelor de acoperire a solului.



Tăiere precisă


Geometria optimizată a lamelor și lamelele de precizie tăiate cu laser asigură o tăiere eficientă, rapidă și nedistructivă.



Descriere produs


Tăierea în siguranță a gardurilor înalte de la sol.


Cu mașinile de tuns gard viu , nu este deloc o problemă tăierea gardului viu. Datorită mânerului reglabil telescopic, gardul poate fi tăiat perfect în timp ce vă aflați în siguranță pe podea cu două picioare. Capul de tuns gard viu poate fi ușor îndoit pentru a permite ca lamele să se miște în poziția corectă. Acest lucru permite o tăiere precisă și confortabilă a vârfurilor gardurilor vii fără alpinism sau înclinare. Pe de altă parte, nu este necesar să îngenunchezi, iar cositul culturilor de acoperire a solului este la fel de convenabil.


Greutate: 4.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.