ecocube - Miozotis

T13257
Ecocubeul este un suvenir natural și ecologic. Semințele din cubul decorativ din lemn vor deveni plante frumoase într-un timp scurt. Ecocube este fabricat din lemn de arin de calitate, care conține granule și semințe nutritive speciale. Ecocubul n... Specificație detaliată
35,48 RON (net: 28,00 RON)
38,57 RON
3,09 RON (8%)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ecocubeul este un suvenir natural și ecologic. Semințele din cubul decorativ din lemn vor deveni plante frumoase într-un timp scurt. Ecocube este fabricat din lemn de arin de calitate, care conține granule și semințe nutritive speciale. Ecocubul nu este doar un ornament al casei sau al locului de muncă, ci un obiect care îți aduce bucuria și armonia naturii.Instrucțiuni de utilizare: floarea miozotis


Deschide ecocubul și scoate autocolantul!


Se toarnă încet pe semințele plantate cca. 30 ml de apă!


Puneți ecocubul într-un loc cald, însorit și udați-l în mod regulat! Floarea de neuitat începe să crească după 10-14 zile.


Floarea de neuitat înflorește după 14 săptămâni.

Greutate: 0.2 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény, MyMysa
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.