Singolo Orchidea

Pap Edina Top consultant

Kedves Rita! A Singolo egy márkanév. A termesztés során egy virgot hagynak meg és azt nagyra nevelik. A növényt törpésítik, hogy kicsik maradjanak a levelei, mivel a márkakoncepció az, hogy a növény kicsi kaspóban egy íróasztalon is elférjen. A többi lepkeorchideához hasonló tartást igényel. Kicsit talán több fényre van szükséges, mert a levelei kicsik, illetve ne tegye kaspóba, hogy a léggyökerek is fotoszintetizálhassanak. Normál esetben több virágot hoz, amik kisebbek lesznek, mint vásárláskor. Ha úgy dönt, hogy egy virágot szeretne megtartani, az első bimbó felett le kell vágni a virágfűzért, illetve a száron fejlődő többi virágzatkezdeményt is el kell távolítani. Kicsit kockázatosnak tartom.

#57437
Rita Morcsanyi

Singolo orchideam van,2 éve vettem. Azota nem hozott viragot csak levelet. Most van egy aga, amin jelenleg ugy nez ki h talan 3 virag is lesz. Mivel az biztos h Singolo es hatalmas tenyernyi viraga volt a kérdésem a következő: van valami teendom, hogy nagy viragai legyenek vagy eselyes h kisebbek lesznek?
Hozzá tenném, a többi 34 pilango orchideám folyton viragzik 2x egy évben rengeteg virággal, de a singoloval meg sohasem volt viragom most lesz először.
Válaszukat, tanácsukat előre is köszönöm!

#57428