Turbă naturală lituaniană (Novobalt) 70 l

T12481
Pentru repararea solului, pentru amestecul de pamânt a plantelor iubitori de soluri acide. PH-ul este 3,5-4. Poate fi folosit în grădini, pentru creșterea florilor și creșterea legumelor, pentru a îmbunătăți structura mediului de creștere. La plan... Specificație detaliată
27,14 RON (net: 21,00 RON)
28,57 RON
1,43 RON (5%)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pentru repararea solului, pentru amestecul de pamânt a plantelor iubitori de soluri acide. PH-ul este 3,5-4. Poate fi folosit în grădini, pentru creșterea florilor și creșterea legumelor, pentru a îmbunătăți structura mediului de creștere. La plantarea plantelor în ghiveci se amestecă 10-50% Novobalt în mediu. Oferă o structură bună și gestionarea apei pe termen lung. Inodor, fără dăunători, slăbește solul. Poate fi folosit pentru plante care iubesc solurile acide, de ex. merișor, erika alpină, rododendron, azalee, hortensie.

Greutate: 10 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Dísznövény
Márka: Novobalt
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.